Делян Пеевски пуска собствена марка

delian

Тази интересна конфигурация, чийто словен елемент възпроизвежда малкото име на може би най-известния български следовател и народен представител, днес е получила входящия си номер от деловодството на Българско Патентно Ведомство.

Интересното във визуалното представяне на словния елемент е, че той е изпълнен в пълно съответствие с находящия се на тила на певицата Цветелина Янева шикозен татус.

Все още не е ясно за кои точно стоки и услуги ще се използва марката, тъй като превърналият се в еталон за успеваемост на млада възраст Пеевски я е заявил за абсолютно всички налични в международния класификатор стоки и услуги.

Според служител на Патентно ведомство, който е пожелал да запази анонимност, извършването на необходимите за регистрацията на марката проучвания и експертизи ще бъде възложено директно на ДАНС.

Пишещият тези редове блогър не е съвсем сигурен какво е наложило този необичаен подход, но предполага, че очакваната след предсрочните парламентарни избори въртележка за високите постове в държавата е мотивирала сегашния шеф на българското ФБР да положи известни преквалификационни усилия.

500pxarrow-leftarrow-rightbandcampbehancebitbucketchaincodepencreative-commonsdeviantartdiggdribbbledropboxenvelope-ofacebookflickrfoursquareget-pocketgithubgoogle-plushacker-newshashtagimdbinstagramlastfmlinkedinmeanpathmediummeetuppausepinterest-pplayreddit-alienrssskypeslidesharesnapchat-ghostsoundcloudspotifystumbleuponthumb-tacktumblrtwitchvimeovinevkwordpressxingyelpyoutube