За кантората

Адвокатската кантора за интелектуална собственост „Регюлиджънс“ консултира и представлява клиенти в избрани специализирани области на правото.

За подробности, моля посетете секцията Портфолио.

Кой стои зад „Регюлиджънс“?

Това е Емил А. Георгиев – основател и водещ партньор в кантората.
Като адвокат и представител по индустриална За кантората 1собственост в сферата на марките, географските означения и промишлените дизайни той действа както пред Българското патентно ведомство (БПВ), така и пред Службата за интелектуална собственост на Европейския съюз (EUIPO), съответно пред всички компетентни за съответния спор съдилища.

В миналото си е работил за един от световните технологични концерни, където консултира в областта на интелектуалната собственост и информационните технологии, както и в сферата на договорния мениджмънт и управлението на риска.

Завършил е юридическия факултет на Университета Виена, където получава академична степен магистър по право (Magister Juris), а малко по-късно прави следдипломна квалификация по международно право на интелектуалната собственост в Queen Mary College, University of London, от където е удостоен с Magister Legum (LL.M.).

Извън тази дейност адв. Георгиев е хоноруван преподавател в Институа за интелектуална собственост и технологичен трансфер в Университета за национално и световно стопанство.

Как можете да се свържете с кантората?

Ако искате да посетите кантората или да пратите писмо – използвайте следния адрес

Кантора Регюлиджънс
Оборище 37
1504 София
България

Ако искате да ни се обадите по телефона или да ни пратите съобщение, можете да го направите най-добре на този мобилен номер

+359 887 678 190

Разбира се, че можете да ни пратите и имейл. Тогава просто кликнете на линка долу

Кантора Регюлиджънс

или изпишете адреса

info at reguligence dot com

Искате да знаете още?

Посетете блога, посветен на интелектуалната собственост, информационните технологии и неприкосновеността на личния живот – De Libertate Iuris Digitalis (на български).

Също така можете да намерите адв. Георгиев в бизнес социалните мрежи LinkedIn или Xing.

500pxarrow-leftarrow-rightbandcampbehancebitbucketchaincodepencreative-commonsdeviantartdiggdribbbledropboxenvelope-ofacebookflickrfoursquareget-pocketgithubgoogle-plushacker-newshashtagimdbinstagramlastfmlinkedinmeanpathmediummeetuppausepinterest-pplayreddit-alienrssskypeslidesharesnapchat-ghostsoundcloudspotifystumbleuponthumb-tacktumblrtwitchvimeovinevkwordpressxingyelpyoutube