Петъчна находка

AZARA

Тази велезанимателна комбинирана марка е била заявена под номер 2012124055N в клас 25 или конкретно за дрехи, шапки и обувки.

Съгласно заявката си, словният елемент всъщност би следвало да се чете AZARA, но заради не дотам типичното фигуративно-пергелообразно изображение на А-то, остатъчната словна част изпъква като ZARA.

Това обстоятелство, разбира се, ще е в състояние да накара информираните потребители на дрехи и обувки да свържат стоките на софийската „АЗАРА 2011“ ЕООД с онези, предлагани от доста по-известния и много сходно именуващ се чуждестранен производител.

Много вероятно е същият да наблюдава своето (или да възлага на специалисти да наблюдават неговото) марково портфолио с аргусов взор и още по-вероятно това е и причината за актуалния статус на заявката, който гласи „подадена опозиция“.

500pxarrow-leftarrow-rightbandcampbehancebitbucketchaincodepencreative-commonsdeviantartdiggdribbbledropboxenvelope-ofacebookflickrfoursquareget-pocketgithubgoogle-plushacker-newshashtagimdbinstagramlastfmlinkedinmeanpathmediummeetuppausepinterest-pplayreddit-alienrssskypeslidesharesnapchat-ghostsoundcloudspotifystumbleuponthumb-tacktumblrtwitchvimeovinevkwordpressxingyelpyoutube