Петъчна находка

steroids.bg

Тази комбинирана марка, чието оформление демонстрира не съвсем всекидневна дизайнерска хрумка, е получила регистрация в клас 35 (реклама).

Притежателят на марката е бургаското „БОДИБИЛДИНГ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД и това обстоятелство подсеща пишещия тези редове блогър за несекващите упреци, според които полагащите сериозни усилия за своята мускулатура наши съвременници постигат сериозни успехи само с приемането на специфични, нормативно лимитирани субстанции.

Авторът на този пост също така си спомня, че това лято посети красивия морски град и събраните там впечатления са по-скоро в подкрепа на твърдяната симбиоза, която вероятно се грижи за добрия търговски резултат на дружеството-притежател.

В тази връзка още по-странно изглежда нежеланието на БОДИБИЛДИНГ ГРУП да се възползва от преимуществата на електронната търговия, като за целта активира съдържащия се в марката домейн.

500pxarrow-leftarrow-rightbandcampbehancebitbucketchaincodepencreative-commonsdeviantartdiggdribbbledropboxenvelope-ofacebookflickrfoursquareget-pocketgithubgoogle-plushacker-newshashtagimdbinstagramlastfmlinkedinmeanpathmediummeetuppausepinterest-pplayreddit-alienrssskypeslidesharesnapchat-ghostsoundcloudspotifystumbleuponthumb-tacktumblrtwitchvimeovinevkwordpressxingyelpyoutube