Петъчна находка

Screenshot BIM

Не, няма грешка.

Не виждате някакво произволно изображение на общоизвестната марка на International Business Machines, а нерегистрираната комбинирана марка на добре пазещ своята анонимност български доставчик в сферата на уебдизайна.

Това е странно, защото главната функция на всяка марка е да указва произхода на стоките и/или услугите, които обозначава, и така да служи като потребителски ориентир относно идентичността на предлагащия ги на пазара търговец.

Пишещият тези редове блогър не е съвсем сигурен дали свенливостта на неизвестния уебдизайнер се дължи на гузното му усещане за плагиатство, но за това пък е твърдо убеден, че анонимността не е най-добрият съюзник в марковите дела.

Какво мислите вие?

500pxarrow-leftarrow-rightbandcampbehancebitbucketchaincodepencreative-commonsdeviantartdiggdribbbledropboxenvelope-ofacebookflickrfoursquareget-pocketgithubgoogle-plushacker-newshashtagimdbinstagramlastfmlinkedinmeanpathmediummeetuppausepinterest-pplayreddit-alienrssskypeslidesharesnapchat-ghostsoundcloudspotifystumbleuponthumb-tacktumblrtwitchvimeovinevkwordpressxingyelpyoutube