Петъчна находка

ЕКОПИГ

Тази повече от интересна комбинация от двуезичен словен и мултиобразно-фигуративен елемент е заявена под номер 2013130414N от едноименния си притежател – варненската Екопиг – 2011 ЕООД за стоки и услуги в класове 29, 31 и 35.

Заявката, чийто актуален статус гласи „формална експертиза“, ще остане в полезрението на пишещия тези редове блогър, като причината за това далеч не се корени само в безспорните ѝ художествено-експресивни качества.

Предвид наличната в заявката описателна заигравка, авторският интерес тук е чисто професионален и се свежда до това дали и доколко Екопиг, веднъж достигнала експертизата по същество, ще преодолее абсолютното изискване за отличителност.

Какви са вашите предположения?

500pxarrow-leftarrow-rightbandcampbehancebitbucketchaincodepencreative-commonsdeviantartdiggdribbbledropboxenvelope-ofacebookflickrfoursquareget-pocketgithubgoogle-plushacker-newshashtagimdbinstagramlastfmlinkedinmeanpathmediummeetuppausepinterest-pplayreddit-alienrssskypeslidesharesnapchat-ghostsoundcloudspotifystumbleuponthumb-tacktumblrtwitchvimeovinevkwordpressxingyelpyoutube